Catalog

Fațade

Placarea fațadelor este o parte foarte importantă a lucrărilor de construcție, care trebuie proiectată în prealabil, ținând cont de funcția de protecție a placării interioare și exterioare a clădirilor și de stilul lor decorativ. Alegerea unui material de placare nu este simplă – piața oferă o gamă largă de materiale disponibile. Dar când în orașul vostru, în țara voastră există o companie lider în producția de materiale pentru acoperișuri și fațade DASTERUM SRL – pentru a cumpăra fațade și sisteme de fațade de înaltă calitate chiar aici, cu livrare la orice adresă este cea mai bună soluție.

Ce oferă piața modernă a placării fațadelor consumatorului? 
Cum să faceți alegerea corectă și să nu pierdeți din raportul calitate/preț, izolație termică și durabilitate, precum și să țineți cont de mulți alți factori care pot apărea la instalarea sistemelor de fațadă? – Consultanții DASTERUM pot răspunde la aceste întrebări: vă pot oferi consultanță tehnică pe baza proiectului dumneavoastră de construcție, pot calcula avantajele, pot minimiza costurile și pot calcula cantitatea necesară de material de placare fără a depăși costurile.
Puteți achiziționa tablă profilată ondulată, panouri ondulate, calcula panouri liniare sau panouri sandwich, puteți comanda fațade ventilate sau casete metalice și puteți achiziționa elementelor suplimentare de fixare pentru tipul corespunzător de placaj. Toate materialele sunt certificate, ceea ce garantează calitatea și fiabilitatea produselor pe întreaga durată de exploatare a acestora.

este necesară
consultație?