Catalog

Tablă din oțel și țevi

DASTERUM SRL a lansat din 2018 producția de țevi profilate zincate în diferite dimensiuni și grosimi. Toate activitățile sunt dezvoltate în mod activ sub sloganul «Tot ce este mai bun pentru oameni» și se bazează pe un raport de înaltă calitate și preț rezonabil. Construcția clădirilor la scară industrială, a complexelor rezidențiale, a instalațiilor auxiliare pentru scopuri comerciale sau agricole necesită metal. Producția de elemente extrudate suplimentare, piese de ștanțare, sisteme de scurgere și sisteme de ventilație, cadre de garduri se bazează toate pe metal laminat.

Foi de oțel și țevile profilate goale sunt utilizate în orice regim climatic datorită rezistenței lor la procesele de coroziune, la lumina directă a soarelui și la variațiile de temperatură. Instalațiile de acoperiș, balustradele de balcon, instalarea structurilor din oțel în agricultură, gardurile metalice necesită țevi din profil galvanizat - un produs unic din oțel laminat care rezistă la tensiuni enorme. 
Foi subțiri de tabla laminată din oțel inoxidabil sunt utilizate pentru a produce profnastil - un material popular. Sunt, de altfel, utilizate și pentru tăierea benzilor zincate/strips, care sunt folosite și pentru confecționarea țevilor. Informația completă despre tabla de oțel, cantitatea de zinc din stratul de acoperire și calitatea acoperirii cu polimer, precum și calculele și prețurile, le puteți găsi oricând pe site-ul dasterum.md sau contacta personal managerii prin apelarea numărului de telefon al companiei DASTERUM SRL din Chișinău.

este necesară
consultație?