Despre noi

Despre noi

Poziția DASTERUM în calitate de lider în producția de articole din tablă de oțel zincată pe piața moldovenească este susținută de experiența sa vastă din 1999 încoace, de materiile prime de înaltă calitate de la furnizori de încredere, testate de ani de zile, de instalațiile moderne de producție și de o echipă puternică și înalt calificată: lucrători de producție, ingineri, proiectanți, manageri în Chișinău și reprezentanți regionali.
Compania are multe lucruri de care să fie mândră. Clienții se pot bucura de produse certificate de înaltă calitate: mai multe tipuri de țiglă metalică, profnastil, panouri sandwich, siding metalic, stâlpi de spalier zincat pentru viță de vie – un produs unic pentru Moldova – și multe alte produse din tablă zincată subțire care sunt foarte populare în construcții publice și private, precum și în alte domenii de activitate economică.

În depozitele de producție ale companiei DASTERUM este disponibilă o gamă largă de produse gata fabricate: tablă zincată la cald și la rece, bare, țevi profilate, sârme, armături, table metalice, elemente de fixare.
Puteți cumpăra țiglă metalică, pardoseli profilate metalice și alte materiale la comandă, cu economii pentru clienți de până la 20% din prețul pieței.
O parte importantă a activității DASTERUM este contactul personal cu clientul: sfaturi și calcule privind produsele convenabile, pe baza scopurilor, obiectivelor și cerințelor de preț ale clienților.

«Produse de calitate, la timp și la prețuri accesibile» – este un concept pe care DASTERUM l-a urmat în activitatea sa de peste 20 de ani.

este necesară
consultație?