Catalog

Garduri / Îngrădituri

Sisteme de garduri, componente pentru garduri, șipca metalică, tablă profilată pentru garduri, tipuri moderne ergonomice în instalare și atractive în design de garduri «Arizona», «Rancho», Eurofence 3D – toate acestea și elementele de fixare pentru aceste construcții pot fi comandate la uzina DASTERUM din Moldova. Toate produsele sunt certificate și de înaltă calitate, deoarece aici s-au reunit «trei balene» ale producției: facilități tehnice unice, personal calificat și parteneriate puternice cu furnizori europeni de top de materii prime. Pentru mai multe informații, vizitați catalogul dasterum.md

Dacă dețineți un teren privat în oraș, o vilă, o căsuță la țară sau pe malul unui lac izolat, vă veți pune invariabil problema instalării unui gard securizat. De asemenea, necesitatea de a ridica construcții de garduri este evidentă în cazul obiectelor industriale și de depozitare de mari dimensiuni; este necesară instalarea unei protecții suplimentare împotriva pătrunderii  în domenii de activitate industrială precum agricultura.
De ce sunt gardurile și barierele metalice atât de populare și își câștigă «like-urile» pentru viitor? – DASTERUM răspunde: pentru că au

  • durabilitate și rezistență la uzură;
  • accesibilitate;
  • funcții anti-intruziune;
  • siguranța împotriva incendiilor;
  • caracterul practic al îngrijirii;
  • și, bineînțeles, partea decorativă: astăzi, cele mai recente evoluții în producția de construcții din metal vă permit să creați orice formă din acest material, precum și să îl vopsiți într-o varietate de culori. 

Comandați tablă cutată pentru gard și îngrădire sau dați preferință tipului american de gard «Rancho» – dumneavoastră decideți, dar nu neglijați componentele gardului: fără ele nu puteți merge nicăieri.

este necesară
consultație?