Catalog

Șpalieri metalici

În țara noastră însorită, al cărei contur are forma unei vițe de vie pe o hartă, spalierele galvanizate sunt la mare căutare. Ce este important în viticultură? – Ca tufele, din momentul plantării și pe măsură ce cresc, să formeze o coroană corectă la distanța potrivită, să existe un acces confortabil la fiecare tufă pentru îngrijire în timpul creșterii și în timpul recoltării, ca căldura solară, fluxul de aer și polenizarea să fie bine distribuite între rânduri perfect drepte. Toate acestea sunt asigurate de stâlpii de spalier fabricați de DASTERUM în Moldova. Trebuie să sunați și să comandați stâlpi de spalier galvanizat – vor fi livrați prompt și calitativ la locul de destinație.

Subcategorii
Preț
Culoare

Un spalier este un sistem de stâlpi de delimitare și de stâlpi intermediari pe care se înșiră sârmă zincată. Numărul de fire de sârmă și distanța dintre ele sunt determinate de înălțimea necesară a spalierului și de distribuția lăstarilor în zona de creștere. Stâlpii de viță de vie sunt confecționați din profile zincate cu cârlige pentru agățarea firelor. Stâlpii de spalier pot fi, de asemenea, folosiți ca suporturi pentru culturile de fructe de pădure cu tufișuri groase – zmeură, coacăze, mure și altele asemenea – în câmp deschis și în sere. Veți găsi utilizarea ideală pentru stâlpii de spalier atunci când vă decideți să cumpărați un gard din plasă - stâlpii sunt permanent și durabil «la locul lor» ca suporturi pe care se întinde plasa. 
Nu vă pierdeți timpul căutând structuri pentru agricultură, clădiri rezidențiale sau industriale pe diferite resurse: puteți cumpăra tablă profilată pentru acoperișuri, sisteme de împrejmuire, fațade; puteți comanda structuri de cadre și elemente suplimentare într-un singur loc – la depozitul DASTERUM și de la partenerii de încredere ai companiei.

este necesară
consultație?