blog / Articole

Gardul metalic EURO de la DASTERUM

Un gard din ștachet metalic este cea mai bună opțiune în cazul în care doriți să oferiți acces la lumina soarelui pentru plantele dvs. și să închideți zona în același timp. Acest tip de material este o alternativă excelentă la plasele metalice prea transparente și la panourile profilate închise. 

Avantajele îngrădirii

Fabricat din oțel cu un conținut optim de zinc de peste 200 de grame pe 1 m². În ciuda subțirimii sale, materialul este robust datorită formei sale speciale cu striuri de rigidizatoare. Stratul de polimer protejează în mod fiabil materialul împotriva coroziunii.

Avantajele unui gard Euro:   

 • Rezistență și durabilitate. Gardul este rezistent la influențele atmosferice externe, la vânt și la solicitări mecanice. Durata medie de viață a unui astfel de gard - până la 50 de ani.
 • Economia. Prețul pentru un gard din ștachet metalic nu este ridicat, ceea ce face ca acest tip de gard să fie accesibil și popular.
 • Respectarea mediului. Materialul ștachetei în sine, precum și stratul de acoperire sunt sigure pentru sănătate și respectă standardele internaționale de calitate.
 • O paletă largă de culori vă permite să alegeți o variantă care să se potrivească cu orice stil. În compania noastră în Chișinău puteți achiziționa următoarele tipuri de europaravan: semicircular, plat și în formă de M. Principala lor diferență - forma profilului, numărul de întăritori, culoarea.
 • Reparabilitate ridicată. În cazul în care se rupe un gard din tablă profilată, va trebui înlocuită întreaga deschidere, dar dacă se rupe un gard metalic cu ștachete, vă puteți descurca cu înlocuirea câtorva lamele.
 • Instalare ușoară și rapidă. Gardul este livrat gata de instalare; dacă este necesar, poate fi completat cu grinzi și stâlpi. Pentru instalare nu este nevoie de sudură sau de alte echipamente complicate.

În plus, un gard de tip Euro nu blochează lumina soarelui, permițând arbuștilor și altei vegetații să crească pe deplin. Acest tip de material este ideal pentru o linie de demarcație între două terenuri învecinate.

De unde să cumpărați șipcă metalică în Chișinău de la producător

Oferim șipcă metalică Euro de înaltă calitate și rezistentă, la prețuri avantajoase și accesibile. Produsele noastre sunt fabricate din materii prime puternice și durabile, are un aspect atractiv. Domeniul de aplicare al plăcilor metalice:

 • zonarea teritoriului;
 • decorarea grădinilor din față, a porților, a grilajelor;
 • ca împrejmuire decorativă a straturilor de flori, a copacilor și a arbuștilor;
 • îngrădirea caselor de vară, a terenurilor private, a caselor de țară;
 • împrejmuirea curților din clădirile de apartamente, a zonelor comune și a zonelor de recreere.

Puteți cumpăra un gard metalic în Moldova sunându-ne la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru. Cererea este procesată în cel mai scurt timp posibil, iar comanda este trimisă la destinație de către cele mai importante companii de transport din țară. Toate produsele sunt conforme cu standardele europene. Oferim servicii de instalare a gardurilor metalice «la cheie».

În acest caz, clientul primește o gamă completă de servicii – de la livrarea gardului până la instalarea acestuia. Stâlpii, grinzile și suportul de montare sunt vopsite în aceeași culoare cu gardul pentru a obține un efect decorativ maxim. După dorință, puteți instala singur gardul.

este necesară
consultație?